slide show

Myyyyys

Nu blir det lite mys med Becka framför datorn ;)


Blev bara en bild

Det fick bli en bild och det var denna som jag tyckte var "bäst". Men imorgon så ska Becka fota mig igen så då hoppas jag på fler än en bild ;)
 

Underbara ponny

Idag red jag med Sanna. Hon red ju på Paulas unghäst Aelsa så jag fick vara drag hjälp. Sanna fick bestämma hur fort vi skulle rida och vilken gångart. Jessie var jätte fin. Blev ju inte länge eftersom att Aelsa är unghäst och inte orkar så mycket. Så jag följde Sanna upp till stallet sen gick jag till paddocken själv. Men det var jätte blött så jag gick ut på gärdet där det var lite bättre. Jag börjde att trava runt i båda varven sen tog jag galopp i först höger och den fattningen satt perfekt! Sen bytte jag varv men då fattad hon fel så det var bara att sakt ner och gör om och då satt den också super. Hon jobbade super bra och var jätte fin i munnen. Så idag var hon helt UNDERBAR. Så hon fick högsta betyg! Becka fotade oss förut så någon bild kommer det nog ;)
 
 
 
 

Upp till stallet

Nu är jag ombytt och klar så nu blir det upp till stallet för att rida. Rebeckas moster Jenny ska rida Tosca så det blir jag som ska rida med Sanna sen. Becka kommer fota mig och Sanna sen så jag hoppas ni vill se bilder sen!
 
Bild från min och Jessie först hoppträning :) 
 

Godmorgon !

Godmorgon alla goa ! Jag och Becka har precis kommit tillbaka från stallet då det var våran tur att ta ut hästarna. Så nu ligger vi i en varsin säng och med en varsin datorn, vi ska snart gå upp och äta frukost tror jag. Idag kommer troligen Sanna och Nina de är kompisar till Rebeckas familj fast jag känner dom också ;) Ja iallafall så ska Sanna troligen rida Aelsa. Ska bli spännande. Jag och Becka blir nog drag hjälp idag med ;) Men jag får väl skriva om ridturen lite senare! 
 
 
 
 

Tack Cajsa och Rebecka !

Tack så mycket Cajsa för att du hjälpt mig att sätta in headern. Tack även till Rebecka som gjorde headern till mig!

Kolla även Cajsas och Rebeckas blogg!
 
Cajsa´s blogg :http://cajsadenenda.blogg.se/
Rebecka´s blogg:http://justjumping.blogg.se/
 
 

Ridturen idag

Idag blev det en lugnare tur på Jessie då Paula red på sin unghäst Aelsa. Jessie skötte sig riktig bra. Först red vi på gärdet då vi skulle rida rakt fram för att det skulle bli lättar för Paula med Aelsa. Så när vi kom tillbaka till stallet så gick jag och Becka till paddocken. Vi hoppade lite och Jessie var duktig. Visst det var ingen höjd men hon hoppade fint ändå. Imorgon blir det en ridtur till tror det blir på gärdet igen eftersom att Aelsa troligen ska med. Så jag bloggar mer imorgon!
Natti ! 
 

Dax att börja blogga!

Ja då var headern klar så då är det dax att börja blogga. Denna blogg kommer handla om mig och min ponny Jessiebell men även min vardag :)


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.