slide show

Sparkad och Flyg tur

Imåndags när jag va ute och red med Rebecka och Paula på gärdet så blev jag sparkad av Paulas ungäst Aelsa. Hon vill inte gå först så jag tänkte att jag skullle gå förbi, jag var inte allas nära Aelsa men Kvicken slängde ut sin rumpa och då blev Aelsa grinig och började sparka och prickade mig på foten. Så det blev ingen Pay and Jump för mig och Kvicken då jag hade så himmal ont i foten. Men det var ingen spricka eller något brutet så det var väldigt skönt. Men jag är fortfarande jätte tjock men har inte lika ont.

Igår fick jag mig även en flyg tur på Jennifers ponny, Chilli. Jag började rida i paddocken och han var suuuper fin sen skulle vi gåt ut på gärdet för att galoppera och jag vände runt en ensilage bal och det tyckte Chilli var super kul så han hoppade upp i luften och började sparka bakuter så jag hade inte en chans att sitta kvar så jag landade på rumpan och slog i huvudet men det gick bra. Jag hoppade upp på honom igen och då gick han fint utan att bråka.
 
 

Oturen fortsätter..

Jessie är halt igen, så Marika (veterinären) kom här om dagen och sprutade henne . Så nu ska hon stå i ytterligen 2 veckor till. Vi hade ju börjat sätta igång henne, men vi märkte att hon inte var fräsch när Becka fick låna henne på en ridtur. Jag hoppa att det blir bättre nu, annars vet jag inte vad jag gör..