slide show

Blev ingen ridning

Det blev ingen ridtur på Aelsa då vädret sög. Sen så skulle jag och Becka köra hem Emmiie så de blev en myskväll istället.
 
Idag ska jag mya med Kvicken ska göra honom fin i manen borsta lite och kanske skritta på gärdet barbacka. Tror inte att blir något med Aelsa idag men får se. 
 
Ikväll följer jag med Becka till Hammarö för att fota och filma henne när hon ska hoppa ponny. Så de blir nog lite sämre uppdatering under kvällen om jag inte gör något inlägg från mobilen men det märks. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Videon som får mig att lé <3

 

Rida unghäst

Eftersom att jag inte kan rida Kvicken just nu då han tappat en sko och är super ömfotad.Vi skulle troligen ha hopptränat imorgon med de blir inget med det, tyvär.. Men hovslagaren kommer nog om någon dag och skor så de känns ju bra. 
 
Men de är ju tur att man har såna snälla vänner som låter mig rida deras hästar. Så idag får jag rida Beckas och Paulas unghäst Aelsa. Sist jag red henne var det super kul och hon var jätte fin så dettta ska bli rikgt roligt. Får bara hoppas på att hon är på bättre humör idag än vad hon var igår när Becka red henne.
 
Har jag tur så fotar Becka lite sen och kanske filmar så de kommer nog upp på bloggen senare. 
 
 
 

Hoppa ponny - Jag kan fortfarande!

För några veckor sen så fick ju jag hoppa Withney min kompis ponny. Jag trodde att det skulle kännas och se hemskt ut för jag hade inte hoppat ponny på över ett år. Men jag hade fortfarande känslan för att hoppa ponny kvar och de var så troligen skönt att känna. Sitsen var till och med okej! Så det var rikigt kul.
 
Sen älskar jag denna ponnyn, hon är helt fantastiskt! Så himla go att hoppa och rikigt fin i dressyren. 
 
 
 
 
 
 

Jag kör på en omstart!

Detta med bloggandet har varit väldigt upp och ner för mig, och de är faktiskt ganska så tråkigt men nu så tänkte jag gör en riktig omstart gällandet bloggandet! 
 
Nu när jag kommer börja på Lilleruds gymsaiumet så kommer hästarna bli min vardag. Så det kommer bli mycker roligare att blogg. Tex vad jag gör i skolan, allt med Kvicken osv. Tror att det kan bli mycket roligare att följa mig då, eller vad tror ni? 
 
Jag ska verkligen försöka göra minst 3 inlägg/dag. Under skoldagarna blir det mest mobilinlägg men ska försöka ha tidsinställda också. 
 
Jag ska även försöka hitta någon som kan hjälpa mig med att fixa en ny header och design.