slide show

Lyckan är total

Snart ska vi upp till stallet för att mocka och rida. Jag ska äntligen få trava Jessie, det är det enda jag längtat till idag eller ja hela veckan. Det blir en kortare och lungare tur eftersom att Becka ska tävla imorgon. Så jag ska försöka hålla igång henne i traven denna helgen. Sen får vi se hur det blir om några veckor och vilken vecka jag kan börja galoppera och även hoppträna igen. Det är någonting jag saknar extremt mycket!
 
 
 
 
   

Nytt träns

Jag var in på sadelmakeriet i måndags för dom hade 40% på hela butiken. Det fanns en sak jag verkligen ville ha och det var ett Dyon träns. Det fanns bara ett så jag sprang in i affären när vi kom dit för att se om det var kvar, och det var den. Jag tvekade inte en sekund för jag skulle ha det! Så det blev ett Dyon träns och 2 par Hv Polo strumpor .

Jessie var suuuuuper fin i tränset kunde verkligen inte sluta titta på henne, haha.


Försöker igen

Jag gör ännu ett försökt om att hålla bloggen uppdaterad, dock så kanske det inte blir lika mycket ändå eftersom att skolan har börjat igen men ska göra mitt bästa.

Jessie har iallafall blivit halt fri hon hade fått en kotledsinflamation så hon fick gå på medicin i 2 veckor . Nu håller hon på att skrittas och i slutet av denna vecka så ska jag få börja trava. Det ska bli så underbart att få igång henne igen.


Lyckan som uppstår när...

Paula skrev detta till mig!