slide show

2014 - Mitt blogg år

Nu jäklar så ska det bli ording på bloggen, ny header ska fixas sen ska det bli massa uppdatering. Ska verkligen försöka detta året, lovar. För nu kommer det bli mycker roligare inlägg när det gäller hästarna, eftesom att jag har Kvicken nu så ni får följa våran utveckling tillsammans. För i februari så ska vi troligen ut på våran första riktiga hopptävling och det kommer vara sååå roligt. Jag ska kämpa med den här hästen till slutet, jag ska få ording på honom, han ska kunna gå gå 1m klasser, vi ska fixa detta. Så nu 2014 ska ni få en massa roliga inlägg. 
 
 

Stay strong ♥

Finste Jessie, du kommer alltid ha en stor plats hos mig <3
 
 

Julklappshopping imorgon

Imorgon debuterar jag och Kvicken första "tävlingen" tillsammans. Blir höjden 60cm. Eftersom att det är julklappshoppning så ska vi vara utklädda också. Jag ska vara tomte och Rebeckas syskon ska vara min små nissar , sen så ska Kvicken vara ren. Kommer bli extremt roligt. Så video och blider kommer upp imorgon. Kommer troligen blogga under dagen med. 
 
 

Jessie och Kvicken

Hur många gånger jag säger eller kommer säga att det känns bra att jag har lämnat tillbaka Jesse lika många gånger ångrar jag att jag säger det. Hon kommer alltid har en stor del i mitt liv. För det var hon som fick mig att verkligen få intresset för ridningen, hon var den som fick mig att börja tävla. När jag kollar tillbaka på bilder på oss så tränger tårarna något så extremt, speciell när jag kollar på bilderna från Arvika där vi gick in och nollade våran första L:C och det gjorde hon med lätthet. Hon har en så jävla kapacitet den där ponnyn så det är helt sjuk. Men enda sen hon blev halt och fick åka hem så är det bara en tanke jag har kvar i huvudet. Kommer vi någonsin komma tillbaka ? Den tanken får mig gråta. Jag vill inte sluta det såhär. Som tur är hon frisk nu som jag fattat men jag får inte börja hoppa henne än. Om jag har tur så får jag börja hoppa henne om 6 månader.. alltså i Maj. Men det kan lika gärna vara så att den 29 Juni 2013 var det sista gången vi tävlade hoppning tillsammans. Åh min vackra Jessie säg att jag har fel, att vi kommer komma tillbaka bättre än vad vi någons varit <3
 
Men att jag få ha Kvicken som min häst är helt fantastisk, vi kommer ha många rolig månader tillsammans med blod, svett och tårar. Vi har redan utvecklats, vi har börjat hopptränat tillsammans och det är redan skillnad på honom, Den 22 December ska vi på en liten klubbhoppning på ridklubben, Så vi ska hoppa 60 cm och jag tror att det kommer gå riktigt bra. Sen är målet att komma ut på våran första riktiga tävling i Februari och då blir det höjden 90cm.