slide show

Skolarbete + imorgon

Sitter just nu och försöker skriva klart min kemi inläming som är till imorgon, går väl lite sådär, haha. Har inte direkt någon ork men de måste ju göras. Iinte alls länge kvar i skolan nu så jag ska ligg i nu dom sista veckorna.
 
Imorgon åker jag iallafll upp till min fina häst. Då är de hoppning som står på schemat, ska hoppa lite in för helgen för då åker vi till Arvika och tävlar laghoppning igen. Jag är sjukt tagga! Vi hade lite otur på första omgången då lagkompisen gick omkull ganska så rejält på framhoppningen så vi gick inte vidare till omhoppningen och hon bröt båtbenet. Men nu tar vi nya tag till helgen! 
 
 

Bloggandet är inte på topp

Vet inte vad de är men hittar verkligen de där drivet till att blogga. Den kommer typ i omgångar men nu vet jag inte var det drivet tagit vägen.  Har haft vääääädligt mycket i skolan med nationella prov osv. Sen allt med gymnasuim val har varit upp och ner. Men de är ca 3-4 veckor kvar av skolan och de känns helt sjukt. 
 
Jag lovar er att försöka uppdater myyyyycket oftare. Än vad jag gjort. 
 
 
 
 
 
 

Bilder från tävlingen + info - Rudskogen

Bättre sent än aldrig men här kommer de en heeeeeldel bilder och lite info från tävlingen på Rudskogen.
 
Han var helt fantastisk innen på banan i båda klasserna. Han lyssnade verkligen på de jag bad honom även fast att han va väääldigt pigg, hahah. På framhoppningen va han helt knäpp. Han va så jäkla stressad och kunde verkligen inte lugna sig. Men lyckades ändå få någolunda kontroll på honom, hahah. 
 
Denna tävlingsdagen va helt fantastik, 2 felfria rundor fick vi med oss hem jag kunde verkligen inte vara mer nöjd över min prins. 
 
Första klassen 80cm! 
 
 
 
 
 
Andra klassen 90cm!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min sits utveckling i hoppningen

 
 
 
 
Bild 1 så lyfter jag honom över hindret med händerna. Jag lägger all balans i sitsen och hade han hoppat konstigt där så hade jag lättat i sadeln. Jag har där emot en bra possition med överlivet, det är lägre på övre än undre bilden. Dock är första bilden i ett stig språng mer än den andra, därför ser de lite mer annorlunda ut också.
 
Bild 2 så har jag bättre possition med benen och mera knäslut. Överlivet skulle dock ha varit lite lägre men annars var det bra. Händerna följer nacken på Kvicken, så det har förbättrats mycket och att jag inte släpper för mycket på tygeln så den glappar, det kan ju göra att jag inte har koll i landningen. 
 
Förr vinklade jag ut armbågarna, la tyngden i tyglarna när hoppen blev konstiga och jag hade raka ben neråt bara. Mycket har hänt den senaste tiden sen jag fick börja rida Kvicken och allt bara rullar på och det är hur kul som helst!